Saturday, 9 September 2017

Over and over again

Helloooo worldddd~

I'm back. Again. And again. After so longggg.. Haha

Gila lama duh tak update blog, since Sept 2016 kot! Ni pun tak taulah mimpi apa semalam. Tetiba rasa nak google nama sendiri (dehek macam famous sangat dah haha). Sekali keluar -> aqilahkhairri.blogspot.com. Sebetulnya kok, aku pun lupa yang emangnya aku punya belog ni -_-

Nak update apa pun tak tau sekarang ni. Haha but trust me dulu aku ada banyak sangat idea nak taip apa. By time to time, start degree and busy.. Terus idea tak jenguk kepala ini.. Kesannya dari itu, terjadilah last entry 2016 huhu

And so yas, itu ja for now. InsyaAllah will update more later.



Love,
Aqilah
09092017
10.20 pm